banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN GENÇ ÇİFTLERİN NİKÂHLARINI KIYDI
 Faik ve Kübra Dünya Evine Girdi

Mutlu günlerinde Körfezlilerin yanlarında olan Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu katıldığı cemiyetlerde dünya evine giren çiftlere mutluluklar diledi. Başkan Baran ilk olarak Yarımca Kültür Merkezinde dünya evine giren Faik ve Kübra çiftinin nikâh akitlerini gerçekleştirdi. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’inde katıldığı düğün töreninde renkli görüntüler oluştu. Genç çiftin nikâh defterlerini veren Milletvekili İlyas Şeker, gençlere önemli nasihatlerde bulundu.

Polat ve Çimen ailelerini tebrik eden Başkan Baran, her iki ailenin mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gökhan ve Necmiye Çiftini Sevenleri Yalnız Bırakmadı

Çeşitli cemiyetlere katılarak Körfez halkının iyi gününde olduğu gibi kötü günlerinde de yanında olan Başkan Baran, bir takım taziye ziyaretlerinde de bulundu. Taziye ziyaretlerin ardından Elmas Düğün salonuna geçen Başkan Baran, burada Gökhan ve Necmiye çiftinin nikâhlarını kıydı. Genç çifti bu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmazken, Başkan Baran her iki aileye de hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Gerçekleştirilen nikâh törenlerinin ardından Başkan Baran, Sema ve Hakan çiftinin düğün törenine katıldı. Bir süre salonda kalan Başkan Baran, vatandaşlarla sıcak ve samimi ilişkiler kurdu. Sema ve Hakan çiftinin düğün töreninin ardından Tanyıldız Düğün Salonuna geçen Başkan Baran, Özge ve Hakan çiftini tebrik etti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751