BAŞKAN BARAN, GENÇ ÇİFTLERİN YANINDAYDI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  hafta sonu vatandaşların mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı. Özellikle genç çiftlerin gelecekleri için en güzel ‘eveti’ dediği anlarda yanlarında olan Başkan İsmail Baran, hem nikâh kıydı, hem de çiftlere önemli öğütlerde bulundu. Başkan Baran ilk olarak Hatice ve Emre çiftinin düğün merasimine katıldı. Genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Baran, nikah defterini de gelin hanıma verdi.

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Başkan Baran daha sonra Melike ve Seyhan, Tuğba ve Hacı, Rukiye ve Süleyman ile Kübra ve Levent çiftinin nikah merasimlerine katıldı. Genç çiftlere bir ömür boyu sürecek mutluluklar dileyen Başkan İsmail Baran, “Körfez Belediyemiz adına Kur’an-ı Kerim ve ay yıldızlı şanlı bayrağımızı onlara teslim ettim. Teslim aldıkları emaneti koruyacaklarından hiç şüphem yok. Allah iki cihan saadeti nasip etsin” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817