banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Baran “Gülen Körfez’i Birlikte Yakalayacağız”
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in değişik noktalarında yapımı devam eden çalışmaları denetledi. Başkan Baran çalışmalar ile ilgili teknik personelden bilgi aldı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ilk olarak, Tütünçiftlik Sahilinde ISU tarafından yapımı sürdürülen içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyunu kapsayan  altyapı  çalışmalarını yerinde inceledi. ISU Körfez Şube Müdürü Erdal Gültekin yapılan çalışma ile ilgili, Başkan Baran’a bilgi verdi. Bölgede bulunan esnafı da ziyaret eden Başkan Baran daha sonra yapımı devam eden Anıtpark ve Kültür Merkezi peyzaj düzenlemesi çalışmasının yapıldığı alana geçti. Engellilere uygun olarak dizayn edilecek ve engellilere ait birde sosyal tesis binası bulunacak alandaki çalışmalar hakkında da Körfez Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Şahin Yılmaz, Başkan Baran’a bilgi verdi.

Körfez’de devam eden tüm çalışmalar hakkında Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Fahri Altunakar’dan   bilgi alan ve bir çok çalışmayı yerinde inceleyen Başkan Baran gördüğü eksikliklerin giderilmesi hususunda talimatlar verdi. Tütünçiftlik’te bulunan viyadüğün altında yapılan düzenleme çalışmasını da inceleyen Başkan Baran, işi yapımını üstlenen yüklenici firma sahibi mimar Tahir Engin Tanalp’dan detaylı bilgi aldı. Kültür merkezi önündeki ve viyadüğün altındaki çalışmaların sonuna gelindiğini ve çok kısa bir zamanda halkın kullanımına açılacağını belirten Başkan Baran tamamlanan projelerle halka ferah ortamlar oluşturduklarını ve gülen bir Körfez’i hazırlayacaklarını kaydetti.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826