Başkan Baran güne  esnaf ziyaretiyle başladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir gün önce Mimar Sinan Mahallesi’nde daha sonra da Fatih Mahallesi’nde güne esnaf ziyaretleri ile başladı. Son olarak Fatih Mahallesi’nde sabah mesai öncesi çevredeki esnafları ziyaret eden Başkan İsmail Baran, hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretleri sırasında vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan İsmail Baran, belediye olarak bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

SİZLER YÖN VERİYORSUNUZ

Körfez’in hak ettiği değeri görmesi noktasında projeler ürettiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Körfez’i seven ve Körfez’i güzelleştirmek için mesai harcayan bir ekibimiz var. Kent Konseyimiz ve STK’larımız ile de Körfezi nasıl daha ileriye götürebiliriz bunu konuşuyor, istişare ediyoruz.

KÖRFEZLİLİK BİLİNCİYLE

Esnafımız ve vatandaşlarımızın görüşlerini de alarak projelerimize son şeklini veriyoruz. Körfezlilik bilinci için şehir olarak bir bütün halinde hareket etmemiz lazım. Biz, her zaman halkının yanında duran ekip olarak daha nice projemizi ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. Vatandaşlarla da birlikte çay içen Başkan İsmail Baran, onların taleplerini de dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817