banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran, Hacıları  Yemekte Ağırladı

Başkan Baran, “İnsan hayatında unutamayacağı belli zamanlar vardır. Hac, bunların en güzeli” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, hac farizasını yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Körfezli hacıları Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde yemekte ağırladı. Çok sayıda hacının katıldığı geceye; Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu, Faruk Denli ve İsa Taş ile Körfezli hacılar katıldı. Hacıları tek tek masalarında ziyaret eden Başkan İsmail Baran, onlarla sohbetti.

HEYECANINIZI İYİ BİLİRİM

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda; İlçe Müftüsü Sabri Bağcı tarafından dua yapıldı. Daha sonra kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Rabbim haccınızı kabul eylesin. Gitmeyenlere de o kutsal toprakları görmeyi Allah nasip etsin. İnsan hayatında unutulmayacak belli zamanlar vardır. Hac işte o zamanlar içerisinde en güzelidir. Orada olmak insana huzur ve heyecan verir. O heyecan da bir ömür devam eder.

HACILARLA SOHBET ETTİ

2005 yılında hac vazifesini yerine getiren biri olarak, keşke daha önce gitseydim demiştim. Orada olmak, insanların heyecanlarını görmek, ayrı bir mutluluk. Salona bakıyorum; eskiden 80 yaşından erken gidenleri neredeyse göremiyorduk. Şimdi hacılarımızın büyük çoğunluğu genç. Allah orada yaptığınız ibadetleri kabul eylesin” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmalar ve yenilen yemek sonrası Başkan Baran, eşi Bilge Baran ile birlikte hacılarımıza hediye takdiminde bulundu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751