BAŞKAN BARAN HACILARLA YEMEKTE BULUŞTU
 Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Körfez’de görev yapan bazı imamların yanı sıra bay ve bayan hacılarla yakınları katıldı. Kuran tilavetiyle başlayan program yenilen yemeğin ardından, protokol üyeleri birer selamlama konuşması yaptılar.

Mutluyuz, Huzurluyuz

Selamlama konuşmasına ilk olarak Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan yaptı. Erdoğan, “Bu programı düzenleyen Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran ve belediye personellerimize teşekkür ederim. Körfez’de birlik ve beraberlik içerisinde herkes çalışmalarını sürdürüyor. Sonuç olarak da böyle başarılı çalışmalar meydana geliyor. Din görevlilerimiz ve hacılarımızla bir aradayız, mutluyuz huzurluyuz. Sizlerin heyecanını o güzel mekanı görmenin mutluluğunu gözlerinize baktığım zaman anlayabiliyorum. Rabbim tekrarını nasip etsin, yapmış olduğunuz vazifeyi kabul eylesin” ifadelerini kullandı.

Artık Örnek İnsanlarsınız

Bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bu yıl da hac farizasını yerine getiren siz değerli hacılarımızı evlerinizde tek tek ziyaret ederek kutsal topraklarda yaşadığınız o güzel günleri sizlerle paylaştık. Sizler artık toplumda örnek olarak gösterileceksiniz. Bu kutsal ziyarette edindiğiniz tecrübe, bilgi ve birikimlerinizi sevdiklerinizle paylaşacaksınız. Bu ziyaretlerimizin ardından düzenlediğimiz yemeğe katılımlarınız bizleri onurlandırmıştır. Kutsal topraklardan aldığınız feyzi ve bereketi aileniz, sevdikleriniz ve çevrenizdeki insanlarla birlikte en iyi şekilde paylaşmanızı temenni ediyorum. Yaklaşık bir aydır hepinizin evinize konuk olduk, bizleri en iyi şekilde ağırlayıp güzel anılarınızı bizlerle paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haccınızın kabul olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bütün Hacılar Evlerinde Ziyaret Edildi

İlçede görev yapan hacıları her yıl evlerinde ziyaret etmeyi gelenek haline getirerek benzeri olmayan sosyal bir projeye imza atan Başkan Baran, bu yıl da bu geleneği devam ettirerek, ilçe genelinde hacc vazifesini yerine getiren yüzlerce hacıyı evlerinde ziyaret edip kutsal topraklarda yaşadıkları anıları paylaştı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.