BAŞKAN BARAN HAFTA SONUNU YOĞUN GEÇİRDİ
 Nikâhı Başkan Baran Kıydı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de gerçekleşen düğün törenlerine katılarak, bir ömür boyu birlikteliğe evet diyen çiftlerin mutluluğuna ortak oldu. Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşen Demet Ülker ve Hakan Kurt çiftinin nikâhlarını kıyan Başkan Baran, genç çifte mutluluklar dileyip evlilik cüzdanını da geline teslim etti.

Başkan Baran, Duman Ve Kaya Ailelerinin Mutluluklarına Ortak Oldu

Yarımca Kültür Merkezinde gerçekleştirilen düğün törenine katılan Başkan Baran, Duman ve Kaya ailelerinin bu mutlu günlerinde yanında oldu. Murat ve Meryem çiftine hediyelerini takdim eden Başkan Baran, genç çiftlere iki cihan saadeti nasip eylesin, dedi.

Başkan Baran, Güneş Ve Erol Ailelerinin Düğün Törenine Katıldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, düğün cemiyetlerine ara vermeden devam etti. Başkan Baran, Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin nikâhlarını kıydı. Güneş ve Erol ailelerini dost ve akrabaları da yalnız bırakmazken Belediye Başkanı Baran, her iki aileyi de tebrik etti.

Erol Ailesinin Sünnet Heyecanı                      

Körfez Belediyesi personellerinden İbrahim Erol’un oğulları Emirhan ve Ömer düzenlenen sünnet töreninde delikanlı oldu. Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşen sünnet cemiyetine katılan Başkan İsmail Baran, Erol ailesini sevinçli günlerinde yalnız bırakmadı. Erol çiftinin bu mutlu günlerine yakınları ve akrabaları da ortak oldu. Aileyi tebrik eden ve Emirhan ve Ömer’e geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Baran, sünnet çocuğuna hediyesini taktı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817