banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN HAFTASONU VATANDAŞLARINI YALNIZ BIRAKMADI
 Nikâhı Başkan Baran Kıydı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilk olarak Başiskele Wellborn Otel’de gerçekleştirilen Yeliz Aydın ve Ahmet İlhan çiftinin düğün cemiyetine katılarak nikâhlarını kıydı. Başkan baran genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Aydın ve İlhan ailelerini tebrik etti.

“En Az Üç Çocuk”
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi personellerinden Emekli Evlendirme Memuru Emine Yazgan Ömerağaoğlu’nun kızının Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğün cemiyetine eşi Bilge Baran ile birlikte katılım sağladı. Nikâh akdini gerçekleştiren Başkan Baran, genç çifte “ En az üç çocuk” öğüdünü verdi. Damla ve Gökhan çiftine mutluluklar dileyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ömerağaoğlu ve Çandar Ailelerini de tebrik etti.

Başkan Baran, Çetinkaya ve Şenlik Ailelerinin Mutluluklarına Ortak Oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yoğun bir tempo içinde bir başka düğün cemiyetine daha eşi Bilge Baran ile birlikte katılım sağladı. Başkan Baran, Bircan Çetinkaya ve Faruk Şenlik çiftinin’de nikâhlarını kıydı. İsmail Baran eşi Bilge Baran ile birlikte genç çifte mutluluklar dilerken, Çetinkaya ve Şenlik Ailelerini tebrik etti.

Bahar ve Çağdaş Çifti Mutluluğa ”Evet” Dedi

Gerçekleştirdiği projeler ile halkın takdirini kazanan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfezli hemşerilerinin en mutlu günlerinde de yanlarında olmaya devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, son olarak Bahar Kartal ve Çağdaş Esen çiftinin düğün cemiyetine katılım sağladı. Bahar ve Çağdaş çiftinin nikâhlarını kıyan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Kartal ve Esen Ailelerini tebrik etti.

Emir Erkekliğe İlk Adımını Attı

Ahmet Eroğlu’nun minik oğlu Emir Eroğlu erkekliğe ilk adımını attı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  erkekliğe ilk adımını atan Emir ve Ailesini bu güzel günde yalnız bırakmadı. Okunan mevlüt programının ardından vatandaşlarla sohbet ederken mimik Emir’in hediyesini takdim etti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751