banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN,
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, göreve geldiği günden bu yana Körfezlilerle kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye ve yepyeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Başkan Baran Körfezlilerin Görüşlerini Dinledi

Belediye başkanı seçildiği günden bugüne yediden yetmişe tüm Körfezlilerle bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, camileri ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan Başkan Baran, “Gece demeden, gündüz demeden sizlerden aldığımız yetkiyle hep çalıştık, çalışıyoruz. Bu yetkiyi hak etmeye çalışıyoruz. Yeni projeler üretirken halkımızı da ziyaret ederek onların görüşlerini dinliyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran, “Çocuklarınızla, komşularınızla rahatlıkla gezebileceği daha temiz daha düzenli bir Körfez’i oluşturmak için halkla beraber olmaya çalışıyoruz. Belediye hizmetleri ile halkımız, huzur ve güvenli bir şekilde Körfezli olmanın keyfini yaşıyor” dedi.

Vatandaşların İlgisi Yoğundu

Çat kapı ziyaretleriyle bilinen Belediye Başkanı İsmail Baran, geçtiğimiz günlerde Tütünçiftlik sahilde aileleriyle birlikte Körfez’in tadını çıkaran vatandaşlarla hemhal oldu. Çocuklarla yakından ilgilenerek onlara oyuncak hediye eden Başkan Baran, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751