BAŞKAN BARAN; "HALKIN MEMNUNİYETİ BİZİ MUTLU EDİYOR"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta boyunca birçok ismi makamında ağırladı, kent ve ülke gündemine değinen sohbetler gerçekleştirdi. Başkan Baran, ilk olarak Hereke İsmet Uzunyol MYO Müdürü Prof. Dr. Hasan Latif ve okul idarecilerini makamında kabul etti. Hereke’de hayata geçirilecek olan yeni üniversite kampüsünün de konuşulduğu ziyarette, yapılacak çalışmalar ve ortak projeler de masaya yatırıldı. Başkan Baran, üniversitenin kente büyük değer kattığını belirtti.

BALKAN TÜRKLERİ

Başkan Baran daha sonra Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Doç Dr. Selçuk Koç, Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Gelişim Daire Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu, Körfez Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlker Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Baran, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YARAR VE CAMİ DERNEĞİ

Başkan Baran daha sonra Güvenlik Uzmanı Mete Yarar’ı makamında ağırladı. Ülke gündemine dair sohbetin gerçekleştirildiği ziyarette; Afrin operasyonuna da değinildi. Başkan Baran’ın bir sonraki ziyaretçileri ise Mehmet Akif Ersoy Camii Derneği Başkanı İsmail Doğan ve yönetici Sadettin Kuş ve Cami İmamı Cevat Arslan oldu. Dernek yöneticileri Başkan Baran’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817