BAŞKAN BARAN HALKIN MUTLULUKLARINA ORTAK OLUYOR
 Gençel ve Taşçı Ailelerinin Mutlu Günü

Hafta sonu katıldığı cemiyetler arasında ilçe halkının mutluluğuna ortak olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Elmas Düğün Salonuna geçerek Semih ve Gülseda’nınnikâh akdini gerçekleştirdi. Gençel ve Taşçı ailelerinin mutluluklarını paylaşan Başkan Baran, genç çiftlere mutluluklar dileyip, onlarla birlikte o güzel anlara eşlik etti.

Osman ve Büşra Dünya Evine Girdi

Sabahın erken saatlerinden itibaren programlara katılarak, düzenlenen her etkinlikte vatandaşların yanında olmaya gayret eden Belediye Başkanı İsmail Baran, Elmas Düğün Salonundan Rüyam Düğün Salonuna geçerek Osman ve Büşra çiftinin mutluluklarına ortak olarak nikâhlarını kıydı. Durmuş ve Açıkgöz ailelerinin sevinçli günlerinde yanlarında olan Başkan Baran, mutluluklar dileyip salondan ayrıldı.

Kökçam ve Bayhan Ailelerini Sevenleri Yalnız Bırakmadı

Gerçekleştirdiği nikah törenlerinin ardından hafta sonuna yoğun bir şekilde başlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ın katıldığı nikah törenlerinde genç çiftlerin şahitliklerini gerçekleştirdi.Tütünçiftlik Kültür Merkezinde protokolün yoğun ilgi gösterdiği nikâh töreninde Emre ve Neslihan çifti dünya evine girdi. Nikâh şahitliğini yapan Başkan Baran genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Başkan Baran, Derya ve Mustafa’nın Nikah Şahitliğini Yaptı

Protokolün yoğun ilgi gösterdiği bir başka düğün töreni ise Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ınyiğeni Derya Taş ve eski Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil’in oğlu Mustafa Maçil’in düğün töreniydi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ınnikah şahitliği yaptığı düğüne ilgi en üst seviyedeydi. Belediye Başkanı İsmail Baran, genç çifte mutluluklar dileyip, Taş ve Maçil ailelerini tebrik etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817