BAŞKAN BARAN HASTA VE HASTA YAKINLARINI UNUTMADI

Yatarak tedavi gören hastalarla ve hasta yakınlarıyla birer birer ilgilenen ve istek ve taleplerinin olup olmadığını soran Belediye Başkanı İsmail Baran, devletin tüm kurumlarıyla vatandaşının yanında olduklarını belirterek, hastanelerde verilen sağlık hizmetlerinin geçmiş dönemlere göre kıyaslanamayacak kadar kaliteli ve insan odaklı olduğunu vurguladı.

Başkan Baran’dan Hastalara Moral Ziyareti

Ziyareti sırasında hastalarla kısa süreli sohbet eden Başkan Baran, insanın en büyük hazinesinin sağlık olduğuna işaret ederek, "Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde hastalarımızın mutlukları bizim için çok önemliydi. Onların şuan morale ihtiyacı var. Ancak hayatın akışı içinde sağlıklı olmak da hastalanmak da insana mahsus bir durumdur. Önemli olan hastaların az zararla ve en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasıdır.” Dedi.

Başkan Baran’ın gerçekleştirdiği hasta ziyaretine Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık ile hastane yönetiminde bulunan idareciler eşlik etti.

Yeni Bina İle Hizmet Kalitesi Daha da Artacak

Başkan Baran Körfez Devlet Hastanesine yeni yapılacak ek bina ile vatandaşların daha iyi ve kaliteli hizmet alacaklarını söyledi. Başkan Baran, “Hastanemiz pırıl pırıl, personel güler yüzlü ve ilgili. Doktorlarımız keza aynı şekilde öyle. İnşallah yeni binamız hizmete girdiğinde hizmet çok daha artacak. Bizler Körfez Belediyesi olarak desteklerimizi sürdürmeye, Körfez’e yapılan her yatırımın yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm hastalarımıza yeniden acil şifalar diliyorum” dedi.

Karanfil Dağıttı

Tedavi gören hastaların tümünü ziyaret ederek karanfil takdim eden Başkan Baran, her hasta ile ayrı ayrı ilgilendi. Tedavi gören hasta ve hasta yakınları ise “Başkanımızdan Allah Razı Olsun. Bizleri burada da yalnız bırakmıyor. İhtiyaçlarımıza yardımcı oluyor, manevi olarak ta bizlere moral oluyor ” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817