banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran; "Hayat Tecrübeleriniz  Topluma Işık Tutuyor"

Başkan Baran, “Hayat tecrübeleriniz topluma önüne ışık tutuyor” dedi

Körfez Belediyesi ekipleri, 'sosyal belediyecilik' anlayışıyla birçok projeyi hayata geçirirken ilçedeki yaşlıları da unutmuyor. İlçedeki yaşlıları sık sık ziyaret eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gönül alıyor, hal hatır soruyor. Dünya Yaşlılar Günü’ne denk gelen ziyaretlere Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da katıldı. Başkan Baran, Gönültaş ailesinin evine konuk oldu, Melek ve Mehmet Gönültaş çifti ile sohbet edip hal hatır sordu.

NADİR TOPLUMLARDANIZ

“Bizler büyüklerine, hayat tecrübesi yüksek, yaşlılarına değer vermeyi başarabilen nadir toplumlardan biri olarak hayatımızı sürdürüyoruz” diyen Başkan İsmail Baran, “Biliyoruz ki yaşlılarımız yüce Mevla’nın bizlere emanetidir. Biliyoruz ki büyüklerimiz bizler için aslında birer nimettir. Anasına, babasına öf bile dememeyi emreden bir dinin terbiyesi ile büyüklerine hizmet etmeyi, dünyevi ve manevi birer nimet sayan geleneğin terbiyesi ile yanınızdayız.

BİZLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR

Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir. Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir” ifadelerini kullandı. Başkan Baran daha sonra Hakime ve Yaşar Özkan çiftinin evine konuk oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751