banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN HAYVAN PAZARI ALANINI İNCELEDİ
 KÖRFEZ’E MODERN HAYVAN PAZARI

Körfez Belediyesi, İlimtepe bölgesinde 25-30 dönüm arazi üzerine halkın talep ve istekleri doğrultusunda modern bir hayvan pazarı inşa edecek. Bu bağlamda, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hayvan pazarı alanının kurulacağı bölgeyi yetkililer ile birlikte gezerek, incelemelerde bulundu. Konu ile ilgili Başkan Baran, “ Hayvan pazarımızı ilimtepe bölgemize taşıyoruz. Yaklaşık 30 dönümlük bir alan üzerinde, en az 250 çadırın kurulabileceği kurban pazarı alanımız Körfezimize hayırlı olsun. Kentimizin geleceğini planlama anlamında, daha önce özelikle yavuz sultan selim mahallesinde toki bölgesinde kurban pazarı alanımız çevreye rahatsızlık verdiği için yeni kurban pazarı alanımızı ilimtepe bölgemize taşıdık. Halkımızın bu doğrultuda büyük bir talebi vardı. Hayvan pazarımızı bu alana yapmamızın ve vatandaşımız tarafından beğeniyle karşılanması bizi son derece mutlu etmektedir. Körfezimize, halkımıza hayırlı olsun inşallah “ dedi.

Kurbanlık Satışları Yeni Hayvan Pazarında Yapılacak

Eski hayvan pazarının şehirle bütünleşmiş konumu, hayvan pazarının çevresinde yerleşimin yoğunlaşmasından dolayı, yavuz sultan selim mahallesi toki mevkiinde geçmişte kurulan hayvan pazarı iptal edilerek, İlimtepe bölgesinde modern yerine taşınıyor. Yaptığı her proje de göz dolduran Körfez Belediyesi, hayata geçireceği 25-30 dönüm üzerine kurulacak olan canlı hayvan pazarı ile güvenilir, temiz, sağlıklı bir şekilde kurbanlık satışlarının yapılmasına olanak sağlayacak. Temizliğe, hijyene önem veren Körfez Belediyesi, en az 250 çadırın kurulabileceği hayvan pazarının faaliyete geçmesi ile satış yapacak ve alım yapacak olan vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751