BAŞKAN BARAN; "HEMŞEHRİLERİMİZLE İÇ İÇE  OLMAK BİZE GÜÇ VERİYOR"

Bölgede devam eden projeleri de yerinde inceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle ziyaretleri kapsamında Yukarı Hereke’de iki mahallede ziyaretlerde bulunan Başkan İsmail Baran, bölgede tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri de yerinde inceledi. Başkan Baran ilk olarak Yukarı Hereke’de pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla da sohbet eden Başkan İsmail Baran, daha sonra mahalle muhtarını ziyaret etti ve bölgede yapımı devam eden projeleri inceledi.


 

BİZLERE GÜÇ VERİYOR

Başkan İsmail Baran, sürekli vatandaşlar ve esnaflarla iç içe olduklarını belirterek, “Bizim hizmet ilkemiz, halkımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmak ve birebir vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek buna göre hareket etmektir. Hemşehrilerimizle iç içe olmak, istişare etmek bizlere güç veriyor” dedi.

PROJELERİ İNCELEDİ

Başkan Baran daha sonra Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Karanlık Dere bölgesinde yapımı devam eden projeleri gezdi. Ahmed-i Hani Parkı ve Yukarı Hereke Kültür Merkezi’nin bölgeye sosyal anlamda değer kattığını belirten Başkan İsmail Baran, “Yaptığımız her proje, vatandaşlarımızın talepleri ile gerçekleşiyor. Bu başarımızın sırrı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817