banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN BARAN HEREKE YILDIZ SPOR ANTRENMANINDA
 Sporun Merkezi Körfez

“Sporun merkezi Körfez” hedefiyle ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine desteğini sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Bal liginde mücadele edecek olan Hereke Yıldız Sporun antrenmanını ziyaret ederek yetkililerden çeşitli bilgiler aldı. Teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Baran, yeni dönemde spora ve sporcuya desteklerinin her zamankinden fazla olacağını söyleyerek “Genç nüfusun yoğun olduğu Körfez’de spora yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Başkan Baran’ın Oyunculardan Beklentisi Yüksek

Sahanın ortasında halka oluşturan Hereke Yıldız Sporlu futbolcular Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kendilerine verdiği tavsiyeleri ve nasihatleri can kulağıyla dinlediler. Başkan Baran, geçtiğimiz sezonu namağlup bitiren ve birçok kupa kazan Hereke Yıldız Spor Kulübünden beklentisinin bir önceki sezondan daha fazla olduğunu belirtti. Futbolcularla birlikte sıcak ve samimi ilişkiler kuran Başkan Baran, antrenmana getirdiği tatlıyı futbolculara elleriyle yedirdi.

Sağlıklı Ve Güçlü Nesiller Yetiştireceğiz

Körfez’in çehresini değiştirecek projelerde, spor yatırımlarının önemli bir yer tuttuğunu belirten Başkan İsmail Baran “Sporun ve sporcunun dostu Körfez’i oluşturma adına uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak projelerimizi hayata geçireceğiz. Körfez’de her yaştan vatandaşı sporla buluşturmayı da hedefliyoruz. 7’den 70’e her Yıldırımlı sporla iç içe yaşayacak. Geleceğimizi teminat altına alacak, sağlıklı ve güçlü nesilleri yetiştirmek adına Körfez Belediyesi olarak yeni spor alanlarını hizmete açmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hereke Yıldız Sporlu oyuncularıyla fotoğraf çektiren Belediye Başkanı İsmail Baran Hereke Yıldız Sporlu oyuncularla teknik heyete ve futbolculara Bal liginde başarılar diledi.





 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826