banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran, “Hizmet Yolunda Vatandaşlarımızın Duaları Bize Güç Veriyor”
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de ikamet eden hasta ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek moral verdi.

Yaşlıların Duasında, Hastaların Başucunda

Her fırsatta halkın yanında olarak vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı İsmail Baran’a hasta ve yaşlı ziyaretlerinde Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri eşlik etti. Hasta ve yaşlı vatandaşların durumlarıyla ilgili ailelerinden çeşitli bilgiler alan Başkan Baran, yapılması gereken konuların halledilmesi için gerekli talimatları bizzat verdi.

Halkımızın Yanında Olmaya Özen Gösteriyoruz

Ziyaretlerde hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı İsmail Baran, “Vatandaşlarımızın iyi de günde kötü günde de yanlarında olmaya özen gösteriyoruz, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte hasta hemşerilerimizi ziyaret edip, hayır dualarını alıyoruz. Hasta vatandaşlarımızın hepsine Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi. Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in ziyaretleri karşısında duygulandıklarını ve moral bulduklarını ifade eden hasta vatandaşlar, Başkan Baran’a teşekkür etti.

Başkan Baran Hasta ve Yaşlı Vatandaşlara Moral Oldu

Gerçekleştirilen ziyaretlerin hasta ve yaşlı vatandaşların yüzlerini güldürdüğünü ve onların ihtiyaçlarının karşılanması adına gerekli talimatları veren Başkan Baran’a hasta ve yaşlı vatandaşların aileleri memnuniyetlerini ifade etti. Başkan Baran, “Devletimizin şefkat elinin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu bilmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızın acısına ve sevincine ortak olmaya çalışıyoruz. Özellikle yaşlı ve yardıma muhtaç ailelerimize öncelik veriyoruz. Hasta ve yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ediyor, bir nebze moral kaynağı olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Fırsat buldukça mahallelerimizi ziyaret edip vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde görüyoruz diyen Başkan Baran, vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla onların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz" dedi.

Başkan Baran, “Onların Duası Bize Güç Veriyor”

Körfez genelinde hasta ve yaşlı ziyaretlerinin kesintisiz devam edeceğini belirten Başkan Baran, “Yaşlılarımızın duası gayretimizi artırıyor. Onların duası bize güç veriyor. Asla onları üzmemeli, hayat tecrübelerinden ilham almalıyız. Hastalarımıza da cenabı Allah’tan şifa diliyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751