Başkan Baran, “Huzur Dolu Körfez’i Birlikte Yönetiyoruz”
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Teknik Hizmetler Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışanları bir araya geldi çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çalışanlarla Sohbet Etti

Fen işleri, Temizlik işleri, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüklerini ve şantiyeyi ziyaret eden Başkan Baran, birim yöneticileri ile sohbet etti. Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Birim Müdürleri ile birlikte her sabah gerçekleştirilen Fen İşleri Müdürlüğünün toplantısına katılarak belirlenen programlar dahilinde yapılacak olan çalışmaları inceledi. Başkan Baran daha sonra Temizlik İşleri Müdürlüğüne geçerek orada bulunan işçilerle sohbet etti, beraber çay içti. Belediye Başkanı İsmail Baran çalışanların, üstün gayretlerinden dolayı tebrik etti.  Başkan Baran temizlik personeline yaptığı konuşmada, “Sizler ilçemizin, en başta hizmet alması gereken bir işi gerçekleştiriyorsunuz. İlçemizde gözle görünür bir temizlik var. Huzur dolu Körfez’i sizlerle birlikte yönetiyor ve inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Körfez’e daha iyi hizmet vermek için 7/24 çalışmalarına devam eden Körfez Belediyesi, oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısı ile ulaşımdan temizliğe kesintisiz bir şekilde hizmet veriyor.

Başkan Baran Farklı Bölümlerde Çalışan Personelle Selamlaştı

Körfezlileri tarihleriyle buluşturan Körfez Belediyesi, ulaşım hizmetleri bölümüyle Körfez halkını gezilerle tarihe ve doğaya yolculuk yaptırıyor. Körfez Belediyesi'ne ait otobüslerle konforlu bir yolculuk yapan vatandaşalar, milli, manevi ve tarih kokan ülkemizin değerlerini görme imkânını yakalıyor. Başkan Baran, Körfez halkını güvenli ve konforlu bir şekilde gezilere götüren personellere teşekkür etti. Daha sonra belediyenin farklı bölümlerinde çalışan personelle de selamlaşan Başkan Baran, çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Baran, "Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim mutluluğumuzdur. Gayretli çalışmalarınızdan dolayı tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817