Başkan Baran İGSAŞ Fabrikasını Ziyaret Etti
 Körfez’e ciddi manada istihdam ve katma değer yaratan küçük ve büyük ölçekli sanayi kuruluşlarını ziyaret eden ve onların çalışmalarını yakından gören Belediye Başkanı İsmail Baran, bu kapsamda iş dünyasına yaptığı ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Başkan Baran İGSAŞFabrikasını Gezdi

Kent genelinde faaliyet gösteren fabrikaları gezerek bir takım ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Baran, İGSAŞ fabrikasını ziyaret ederek işçilerle birlikte sohbet etti ve yemek yedi. Fabrika girişinde Yönetim Kurulu Vekili Hakkı Yıldız ve Genel Müdür Yardımcısı Turan Tok tarafından karşılanan Belediye Başkanı İsmail Baran, fabrikayı gezerek çeşitli bilgiler aldı.

Fabrikamızın İlçemize Katkısı Büyüktür

Özellikle çalıştırdıkları personel sayısının fazlalığı ile Körfez’in iş istihdamına yönelik öneminden ve katkılarından da bahseden Başkan Baran, “Bu fabrikamızın ilçemiz Körfez’e olan katkısı büyüktür. Birçok insanımıza iş imkânları ve istihdamı sağlamaktadır” dedi.

İşçilerle Yemek Yedi

Yönetim Kurulu Vekili Hakkı Yıldız ve Genel Müdür Yardımcısı Turan ile birlikte sıcak ve samimi şekilde sohbet gerçekleştiren Başkan Baran, daha sonra Personel Müdürü Taner Doğan’ında katılımı ile yemekhane fabrika çalışanları ile buluştu. İşçilerle birlikte yemek sırasına giren Başkan Baranişçilerle çeşitli sohbetler gerçekleştirdi. Başkan Baran ayrıca işçilerin soru ve cevaplarını da cevapladı. Körfez sınırları içerisinde oturan vatandaşların istek ve taleplerini not alarak dinledi.

Yapılan ziyaretin ve yenilen yemeğin ardından işçilerle birlikte toplu resim çekilen Belediye Başkanı İsmail Baran, çalışmalarına devam etmek üzere İGSAŞ fabrikasından ayrıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817