BAŞKAN BARAN; "İNANCIMIZ TAMDIR"

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bütün hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dost düşman bütün milletlerin takdirini kazanmış büyük bir asker ve devlet adamıdır” dedi.

İNANCIMIZ TAMDIR

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir” sözünü hatırlatan Başkan Baran, “Bizler bu sözün ışığı doğrultusunda bu güçlü mirasın bekçileri olmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillerin de aynı şuur ve inançla bayrağı devralacaklarına ve ülkemizi daha ileri noktalara taşıyacaklarına olan inancımız tamdır” dedi.

EN KIYMETLİ EMANET

“Türkiye Cumhuriyeti ve O’nun vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi gelecek nesillere miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir” diyen Başkan Baran, “Türkiye Cumhuriyetinin istikrar içinde büyümesi ve demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmesi için yılmadan yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle, vefatının 80. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817