BAŞKAN BARAN İZNİK KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNİ AĞIRLADI
 Oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısıyla Körfez’de örnek çalışmalara imza atan Belediye Başkanı İsmail Baran’ın Sivil Toplum Kuruluşları başarılı çalışmaları takdir topluyor. Bu kapsamda birçok il ve ilçeye örnek olan çalışmaları yerinde incelemek ve Körfez’in tarihi dokusunu görmek amacıyla Körfez’e gelen İznik Kent Konseyi Kadın Meclisi ilk olarak Başkan Baran’ı makamında ziyaret etti.

Kent Konseyimiz İle Başarılı Çalışmalara İmza Atıyoruz

Düzenlenen ziyarette Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Birim Müdürleri, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın eşi Hacer Sargın, İznik Kent Konseyi Genel Sekreteri Havva Candar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sıcak ve samimi bir şekilde başlayan ziyarette Başkan Baran misafirlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Baran, Kent Konseylerinin il ve ilçelere verdiği öneme dikkat çekti. Başkan Baran, “Bu zamana kadar Kent Konseyimiz belediyemize yardımcı olarak birçok önemli faaliyetlere imza atmıştır. Gençlerimizi güzel uğraşlara ve etkinliklere yönlendiren Kent Konseyimiz varlığını her zaman hissettirmiştir. Birlikte el ele vererek geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi hayata kazandırarak geleceğimizi garanti altına almak istiyoruz. Bu çerçevede birlikte güzel işlere imza atıyor ve atmaya devam ediyoruz. İznik Kent Konseyinin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Yapmış olduğunu bu nazik ziyaretlerinizden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Amacımız Çözüm Önerileri Getirmektir

İznik Kent Konseyi Genel Sekreteri Havva Candar ise Başkan Baran’ın kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi, “Kadın Meclisi olarak İlçemizde yaşayan tüm kadınların ilçenin sosyal dinamiklerine katılım noktasında bilinçlendirilmesi amacıyla Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak birçok faaliyeti hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda diğer ilçelerimizle birlikte karşılıklı fikir alışverişi içerisinde bulunuyoruz. Kuruluş amacımızın da belirttiği gibi Kadın meclisimizin İznik’te yaşayan kadınların sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri getirmekdir. Bu kapsamda çalışmalarımızı sizlerle birlikte el ele vererek gerçekleştirmek istiyoruz. Ben yönetimimiz adına sizlere tekrar teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Daha sonra ziyarete gelen heyetin Başkan Baran’a sunduğu çeşitli hediyelerle devam etti. Aynı şekilde kendisine verilen hediyeleri alan ve teşekkür eden Başkan Baran, Körfez’in sembolü olan Kiraz plaketini ziyarete gelen İznik Kent Konseyi Kadın Meclisine takdim etti.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817