BAŞKAN BARAN KAR EKİBİNİ YALNIZ BIRAKMADI
 Tatlı İkram Etti

Körfez’i etkisi altına alan kar yağışı ile beraber gerçekleştirilen tuzlama ve yol açma çalışmalarında gece gündüz çalışan personelini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe bölgesinde karla mücadele eden belediye ekiplerini ziyaret ederek tatlı ikram etti. İlk olarak İlimtepe KO-MEK merkezini ziyaret eden Başkan Baran burada muhtarlık hizmet noktasında Kazım Elmas ile mahalle hakkında kısa bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ardından mahalle muhtarı Kazım Elmas ile mahallede sürdürülen kar çalışmaları inceleyen Başkan Baran’a vatandaşlar çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ulaşımın Aksamaması İçin 24 Saat Hizmet Verildi

Belediye Başkanı İsmail Baran, beraberindekilerle birlikte İlimtepe yollarını açarak tuzlama çalışması yapan ekipleri ziyaret etti. Çalışanlara tatlı ikram eden Başkan Baran, bölgede bulunan vatandaşlarla da sohbet etti. Körfez’de ana arterler başta olmak üzere, okullar, sağlık kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının ulaşımlarının etkilenmemesi için sürekli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve bu çerçevede Körfez’de ulaşımın aksamaması için 24 saat hizmet verdiklerini söyledi.

Başkan Baran Ekipleri Kutladı

Yağan kara günler öncesinden hazırlandıklarını ifade eden Başkan Baran, “Ekiplerimizin metrolojiden aldıkları bilgiler doğrultusunda 4 gün önceden görev bölgelerinde hazır bulundular. Beklenen kar yağışının gelmesi ile birlikte kentimizde hiçbir mağduriyet yaşanmadı” dedi. Karla mücadelede gösterilen başarılı çalışmalarından dolayı Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı tüm ekipleri kutladı. Başkan Baran, yoğun kar yağışı sonrasında kapanan özellikle İlimtepe ve Yukarı Hereke bölgelerinin yollarında 7/24 esasıyla aralıksız çalışarak yolları tekrar ulaşıma açan ekiplerin gayretlerini takdirle karşıladığını belirterek emeği geçen tüm belediye personellerine teşekkür etti. Başkan Baran, karla mücadelede en başından beri tüm ekip ve ekipmanların seferber edildiğini, neticede başarılı bir çalışma yapıldığını ifade etti.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817