BAŞKAN BARAN; "KENDİNİZE GÜVENİNİZİ ASLA KAYBETMEYİN"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli'nin Genç Bilgeleri Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması'nda ilçe düzeyinde birinci, il düzeyinde ise ikinci olan Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarete TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi Okul Müdürü Veysel Okutan, Coğrafya Öğretmeni Maksut Orhan Aydın ve öğrenciler katıldı.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Körfezli öğrencilerin elde ettiği başarının kendisini de gururlandırdığını belirten Başkan İsmail Baran, “Öğretmenleri ve aileleri başta olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yetenekli öğrencilerimize sahip çıkılması ve desteklenmesi önemli. Başarılı öğrencilere her zaman destek olup, ödüllendirmeye devam edeceğiz.

ÖNCE SİZ İNANIN

Bizler öğrencilerimizin okulların da daha iyi fiziki şartlarda eğitim görmesi adına belediye olarak hiçbir fedakarlıktan kaçmıyoruz. Onları başarıya teşvik etmek adına da Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çeşitli hediyeler veriyoruz. Ama en önemlisi başarıya sizlerin inanması. Kendinize güvenin ve bu güveni asla kaybetmeyin” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817