BAŞKAN BARAN; "KENTİMİZİN GELİŞMESİNE BERABER KATKI SUNACAĞIZ"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilk olarak TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu ve İzmit Rafineri Müdürü Metin Tüfekçioğlu'nu ağırladı. Başkan Baran, Tüpraş’ın sadece bölge için değil, Türkiye için önemli olduğunu belirtti. Genel Müdür İbrahim Yelmenoğlu da çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Baran daha sonra Başhekim Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ı ağırladı.

LAYIKIYLA YAPACAKTIR

Başhekim Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, Başkan Baran’a iade-i ziyarette bulunduğunu belirterek, “Göreve geldiğimde Başkanımız bizleri ziyaret etmişti. Biz de kendisine iade-i ziyarette bulunarak nezaketinden dolayı teşekkür etmek istedik” ifadelerini kullandı. Başkan Baran, Şaşkın’ın ziyareti dolayısıyla memnuniyet duyduğunu belirterek, “Kendisi daha önceki görevlerinde olduğu gibi yeni görevini de layıkıyla yerine getirecektir. Buna inancımız tam” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON

Başkan İsmail Baran, 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Artvin tanıtım günleri için davette bulunmak için gelen Kocaeli Artvinliler Birliği Başkanı İmad Erdoğan ve beraberindeki heyeti de makamında ağırladı. Tanıtım günlerinin önemine değinen Başkan İsmail Baran, “Büyükşehir Belediyemiz gerçekten bu konuda STK’larımız ile güzel bir organizasyon gerçekleştiriyor” dedi.

BEKTAŞ’TAN VEDA

Körfez Belediye Başkanı İsmail, uzun süredir İSU Körfez Şube Müdürlüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz günler de İSU İzmit Şube Müdürlüğü görevine getirilen Muharrem Bektaş’ı da makamında ağırladı. Veda niteliğindeki ziyarette konuşan Muharrem Bektaş, “Görevim süresince bizlere her zaman destek olan belediye başkanımız Sayın İsmail baran beye çok teşekkür ediyorum. Gerçekten desteğini bizlerden hiçbir zaman esirgemedi” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817