BAŞKAN BARAN, “KENTİMİZİN TÜM ANA CADDELERİNİ ASFALTLIYORUZ”..
 Körfez’in çehresini değiştirecek projelerini başarıyla yürüttüklerini ve Körfez’i geleceğe taşımak için dev adımlar atıklarını belirten Belediye Başkanıİsmail Baran, “Öncelikli olarak gerek kent merkezi gerekse mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmaları yaparken gelişi güzel değil, ileriye dönük projelerin hayata geçirilebileceği şekilde titiz bir çalışmayla yürütüyoruz.” Dedi.

Asfalt Çalışmaları Atalar Mahallesinde Devam Ediyor

Belirlenen programlar dahilinde Körfez’de asfaltlanmayacak mahalle, cadde ve sokağın kalmayacağını aylar öncesinden belirten Başkan Baran, şimdiye kadar Körfez’in sokaklarını örnek alınacak hale getirdi. Atalar mahallesi Sahil caddesinde fen işleri müdürlüğünün sürdürdüğü çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. 2 kilometreli bir alanda yapılan çalışmalarda halkın istek ve taleplerini de ön planda tutuluyor. Bölge halkının isteklerini anında değerlendiren belediye ekipleri gerekli bölgelerde asfalt yama çalışması gerçekleştiriyor.

Başkan Baran, “Kentimizin Tüm Ana Caddelerini Asfaltlıyoruz”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, asfaltlama çalışmalarıyla ilgili olarak çeşitli bilgiler aktardı, Başkan Baran, “Körfez Belediyesi olarak verdiğimiz kaliteli asfalt sözünü tam anlamıyla yerine getiriyoruz. Yapılan çalışmaları da yerinde inceleyerek gerekli talimatları veriyoruz. Gerek kent merkezi gerekse mahalleler ile kentimizin tüm ana caddelerini asfaltlıyoruz. Hafta sonu da çeşitli mahallelerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Halkın Memnuniyeti Yorgunluğumuzu Unutturuyor

“Ekiplerimiz, inanılmaz bir yoğunluk ve özveriyle çalışıyorlar. Eski parçalanmış asfaltı sökerek yerine kaliteli ve yeni asfaltı döküyoruz. Körfez Belediyesi olarak, asfalt çalışmalarının tamamlanması için hiç bir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Halkımızın bu çalışmalarımızdan çok memnun olduğunu biliyoruz ve bu memnuniyet bize bütün yorgunluğumuzu unutturuyor” şeklinde konuştu.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817