BAŞKAN BARAN KOCAELİ BASINIYLA SAHADA  BULUŞACAK
 Halı Saha Maçı İçin Özel Forma

Ev sahipliğini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yapacağı etkinlikte, Spor Danışmanı Metin Özkan basın mensupları özel forma yaptırarak o günü ölümsüzleştirecek. 31 Temmuz 2015 Cuma yarın 95 Evler Akay Spor Tesisinde yapılacak olan halı saha maçı büyük heyecana sahne olacak. Usta ayakların ve usta isimlerin organize edip tertiplediği halı saha maçı, akşam saat. 21.00 ile 22.00 arasında oynanacak.

Önemli Bir Organizasyon

Basın günü etkinliği adı altında yapılacak olan organizasyona basın mensuplarının dışında ilçe protokolü de büyük ilgi gösteriyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılacak olan halı saha maçının öneminin büyük olduğunu vurguladı. Başkan Baran, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesi açısından önemli bir organizasyon icra edecekleri için memnun olduklarını ifade etti. Türkiye’nin sevgi ve kardeşliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde, hep beraber bir arada olmanın ilçemizde güzel bir atmosfer oluşturmak için iyi bir araç olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817