BAŞKAN BARAN KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR’I AĞIRLADI
 Teşkilatçılığın, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden olan Ak Parti, güçlü Türkiye için kolları sıvadı. Teşkilatçılığın en güzel örneklerinden biri her daim gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Baran, 1 Kasım seçimlerinde seçilen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’ı makamında ağırladı. Geçmiş dönemde de sıkı bir dostluğa sahip olan Başkan Baran ve Milletvekili Sami Çakır, sıcak ve samimi şekilde sohbet ettiler.

Alınan Bu Sonuç Ülkemize, Mazlumlara Ve Tüm İnsanlık Âlemine Hayırlı Olsun

Güçlü Türkiye için inanmış kadrolara Ak Parti’nin sahip olduğu belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, “Ziyaretleriyle onur veren Kocaeli Milletvekilimiz Sami Çakır’a teşekkür ederim. Bizler inanmış insanlar olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bunun en güzel örneğini 1 Kasım seçimlerinde gördük. Bizler yorulmadan yılmadan çalıştık, halkımızda istikrarın ve büyümenin sürmesi adına güçlü bir şekilde bizlere destekleri sundular. Ben öncelikle Körfez ve Kocaeli halkımıza sonra aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın verdiği bu kararın ülkemize, mazlumlara ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum. 2023, 2053, 2071 hedeflerinde rabbim gayretlerimizi arttırsın, yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

Bu Başarı Hepimizin

Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “1 Kasım seçimlerinden AK Parti olarak Türkiye genelinde büyük bir başarıyla çıktık. Kocaeli’de de milletvekili sayımızı bir artırdık. Bu başarı öncelikle teşkilatlarımızın, milletvekillerimizin ve yerel yönetimlerimizin yapmış olduğu çalışmalarla birlikte oldu. Tabi bu başarıda partimizin, genel merkezimizin uyguladığı politikalar önemli rol oynadı; bizim de bu başarı da hiç olmazsa bir tuzumuz oldu. Bundan sonra da İnşallah yine yerel yönetimlerimiz, teşkilatlarımız, milletvekillerimizle birlikte Kocaelimizin ve ülkemizin sorunları, yapılması gerekenler, halkımızla birlik beraberlik içinde yapmamız gereken işleri İnşallah hep beraber yapacağız. Dinamik bir teşkilatımız var, büyük bir heyecanla çalışıyorlar. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah hükümetimiz de bir an önce kurulduktan sonra uygulayacağı ekonomik ve sosyal politikalarla Allah'ın izniyle 2023 arkasından 2071'e kadar Ak Parti iktidarı sürecek” şeklinde konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817