banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN; " KÖRFEZ'DE EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ"

24 Haziran’daki seçimler öncesinde parti yöneticileri ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İsmail Baran, “24 Haziran’da ‘milletin adamı’ millet ile bütünleşecek” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan programlara katıldı, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri ile birlikte vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini aktardı. Başkan İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, İlçe SKM Başkanı Selami Tanış ve ilçe yöneticileri ile birlikte ilk olarak Fatih Mahallesi’nde önce cami cemaatiyle bir araya geldi.

”HANTAL YAPIDAN KURTULACAĞIZ”

Başkan Baran ve beraberindeki heyet daha sonra ev ziyaretlerinde bulundu. Başkan Baran, Türkiye’nin 24 Haziran seçimleri sonrasında yepyeni bir alana gireceğini ifade ederek, “Kararlar daha hızlı alınacak. Türkiye o hantal yapıdan kurtulmuş olacak. İçeride ve dışarıda hem teröristlere karşı hem de bu ülkeyi yok etmek isteyenlere karşı müthiş bir mücadele veriyoruz. Bu seçim, onlara vereceğimiz en güzel cevap olacak” dedi.

“KÖRFEZ DESTEĞİNİ VERECEK”

“Körfez her zaman AK Parti’ye destek verdi” diyen Başkan İsmail Baran, “AK Parti de Körfez’e sahip çıktı. Yapılan rekor yatırımlarda hükümetimizin desteği büyük. Şimdi bu milletin adamıyla milletin bütünleşmesi 24 Haziran’da olacak. Biz Körfez olarak kendimize inanıyoruz. Kendimize güveniyoruz” dedi. Başkan Baran ve ilçe yöneticileri, Fatih Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu ve Esentepe Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’na da ziyaretlerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751