banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN; "KÖRFEZ'DE ENGELLERİ TEK TEK KALDIRIYORUZ"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Meclis Üyeleri Metin Dan, Ahmet Sinan Fidan ve Abdullah Parlak ile birlikte Körfez Engelliler Derneği’ni ziyaret etti, dernek ve Körfez Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette; Engelliler Derneği Başkanı Tülay Aktan ve Körfez Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Nuri Şerif Bostan da yer aldı.

ENGELLERİ KALDIRDIK

Ülkelerin uygarlık düzeylerinin en önemli göstergesinin yaşlılara, engellilere, çocuk ve kadınlara verdiği değerle doğru orantılı olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Bizim için her engelli vatandaşımız kıymetli ve değerlidir. Göreve geldiğimiz günden beri Engelli kardeşlerimizin tüm sıkıntılarında yanlarında olarak eksikliklerini giderdik. Kentimizde caddelerimizi, sokaklarımızı ve oyun alanlarımızda zorluk yaşamamaları adına engelleri kaldırdık” dedi.

TÜM TOPLUMU İLGİLENDİRİYOR

Toplumun tüm kesimlerinin bu konuda daha duyarlı olduğunu belirten AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de, “Engellilerin sorunu aslında tüm toplumu ilgilendiriyor. Bu anlayış doğrultusunda da devletimiz, hükümetimiz son yıllarda çok ciddi önlemler aldı. Çok ciddi adımlar atıldı ve düzenlemeler yapıldı” dedi. Dernek yöneticileri de ziyaretlerden dolayı Başkan İsmail Baran, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751