Başkan Baran Körfez Müftüsünü Ağırladı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan’ı makamında ağırladı.

Sıcak ve Samimi Anlar Yaşandı

Körfez Müftülüğü ile yapılan başarılı çalışmaların ve programların ardından halktan gelen olumlu tepkileri değerlendiren ve dile getiren Belediye Başkanı İsmail Baran, kendilerini ziyarete gelen Hasan Erdoğan’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.Körfez Müftüsü ve beraberindeki ziyaretçileri kapıda karşılayarak hoş geldiniz diyen Belediye Başkanı İsmail Baran, sıcak ve samimi anların yaşanmasına sebep oldu.

Desteklerinden Dolayı Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz

Körfez Belediyesinin destekleriyle yapılan başarılı çalışmalar, programlardan dolayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür eden Hasan Erdoğan, Belediyelerin dini hizmetlerin yerine getirilmesinde büyük rol oynadığını ve Başkan Baran’ın bu desteği fazlasıyla verdiğini dile getirdi. Hasan Erdoğan, "Belediyeler bizim dini hizmetlerimizi gerçekleştirmemizde büyük görev üstleniyorlar. Kamu Kurumlarının birlikte yaptığı çalışmalar daha verimli sonuçlar vermektedir. Bu anlamda bize desteklerinden dolayı Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Baran, “Kapımız Sonuna Kadar Açık”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti tekrar ifade ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye olarak her türlü hizmette kapılarının Müftülüğe açık olduğunu söyledi. Ziyaret Başkan Baran, Hasan Erdoğan ve beraberindekilerin çekilen toplu resmin ardından ziyaret son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817