banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Baran; "Körfez’de Engelleri Birlikte Aşıyoruz"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğü projelere bir yenisini daha ekledi. ‘Engelsiz bir Körfez’ sloganı ile ilçedeki engellilere yönelik projeler tek tek hayata geçerken, son olarak Engelli Hizmet Aracı da kullanıma hazır hale getirildi. Körfez Engelliler Derneği ile iş birliği içerisinde hizmet verecek olan araç, engelli bireylerin hastanelere ulaşımında ve sosyal aktivitelerinde kullanıma sunulacak.

ENGELSİZ BİR KÖRFEZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Engelsiz bir Körfez’ ve ‘Engelsiz bir Türkiye’ için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Engelli hizmet aracımız engelli bireylerimizin taşınma amacıyla gerek hastane gerekse sosyal ihtiyaçlarını değerlendirilmek üzere Körfez Engelliler Derneğimiz ile birlikte programlanan program dâhilinde hizmet verecek. Engelsiz bir Körfez adına yaptığımız çalışmalarda örnek teşkil edecek projelere imza attık.

YAŞAM MERKEZİ HAYATA GEÇTİ

Engelli Yaşam Merkezi de hayata geçirdiğimiz projelerden birisi. Aracımız da engelli vatandaşlarımız tarafından beğeni ile karşılandı. Körfezimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Engelsiz bir Türkiye oluşturma adına; bizler de yerel yönetimler olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826