banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN: KÖRFEZ’DE İNŞALLAH YENİLİKLERE HEP BERABER İMZA ATACAĞIZ
 Körfez Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen törene Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Şube Başkanı Sadicen Aygen, Şube Yöneticileri Faruk Zihni, Mehmet Gökkaya, Kenan Demir, İş Yeri Temsilcisi Orhan Tuna ve kurumda çalışan yönetici ve memurlar katıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Şube Başkanı Sadicen Aygen düzenlenen imza töreni öncesinde Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladılar.

Körfez’de İnşallah Yeniliklere Hep Beraber İmza Atacağız

Körfez Belediyesi’nin toplu sözleşme konusunda da öncü olduğunu belirterek, memurların refah seviyesini artırmak amacıyla destek anlamını taşıyan sözleşmeyi imzaladıklarını söyleyen Başkan Baran, “Sizlerin iyi bir yaşam sürmesini, çocuklarınızla birlikte geleceğinize güvenle bakmanızı istiyoruz. Türkiye’ye örnek olan Körfez Belediyesi’nin bu konuma gelmesinde sizlerin katkısı büyük.Başarımız sizlerin eseri, hizmetlerinizin karşılığıdır. Hepinize teşekkür ediyorum. Körfez’de inşallah yeniliklere hep beraber imza atacağız. Amacımız; ekip ruhunu en üst seviyelere çıkarabilmek ve bu ruhla halkımıza, ülkemize ve her şeyden evvel içerisinde yaşadığımız kentimize en kaliteli hizmeti sunabilmektir. Ama şunu ifade etmek isterim ki, bu sözleşmenin de farkında olmak hepimizin görevidir. Körfez Belediyesi olarak, bu kente beklenilen en güzel hizmetleri sunmak hepimizin şiarı olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Sözleşmenin Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum

Kocaeli Şube Başkanı Sadicen Aygen, Belediye Başkanı İsmail Baran’a verdiği destekten dolayı üyeleri adına teşekkür ederek, “Öncelikle bu sözleşmenin hayırlara vesile olmasını, içinizdeki çalışma azmini, gayretini teşvik etmesini ve birbirimizi daha fazla kucaklamamıza vesile olmasını temenni ediyorum. Başkanımızın bu konu hakkında ilgi ve alakası çok yüksekti. Sizlerin huzurunda tekrar kendisine teşekkür ediyorum. Yeni yıl Körfez ve siz değerli arkadaşlarım için inşallah hayırlı ve bereketli olur.” Şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardındanŞube Yöneticileri Faruk Zihni, Mehmet Gökkaya, Kenan Demir Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Aynı şekilde İş Yeri Temsilcisi Orhan Tuna ise Kocaeli Şube Başkanı Sadicen Aygen’e çalışma arkadaşları adına çiçek takdim ederek teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751