BAŞKAN BARAN KÖRFEZİ GÜZELLEŞTİRİYOR
 Vatandaşlar Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın uygulaya koyduğu projeler ile kentin kısa sürede çok büyük farkla değiştiğini ve şehrin güzelleştiğini söylediler. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise çalışmalarına her geçen gün bir yenisi eklenerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Müftülük Binasının İnşaatını İnceledi

Belediye Başkanı İsmail Baran ve Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan’ın birlikte incelediği çalışmada Hasan Erdoğan proje üzerinde Başkan Baran’a çeşitli bilgiler aktardı. İçerisinde Kur'an Kursu, mescit, 300 kişilik konferans salonu ve hizmet birimlerinin bulunduğu İlçe Müftülüğü Hizmet Binası, Selçuklu ve Osmanlı modern Türk mimarisi sentezinden esinlenerek projelendirildi. 1800 metre kare alana yapılan yeni hizmet binası zemin kat, iki kat ve çatı katı arası olmak 4 kat şeklinde yapılacak.

Ağadere Islah Edildi

İlçedeki, derelerin ıslah çalışmalarına kalıcı çözümler üreten Körfez Belediyesi, Ağadere Caddesinde ve Necmettin Erbakan Kültür Merkezinin yanında bulunan Ağadere’yi ıslah ederek bölge halkının takdirini aldı.

Körfez Belediyesi çevre ve insan sağlığına tehlike arz eden derelerdeki ıslah çalışmalarını sürdürüyor.Çirkin görüntüler oluşturan, çevreye zarar veren ve atıl durumda kalan Ağadere Caddesibambaşka bir görünüme kavuşacak. Yıllardır bölge halkının talepleri arasında olan ıslah çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Baran, bölge halkıyla sohbet ederek istek ve talepleri bizzat not aldı. Yapılması gereken ve aciliyet gerektiren konuları anında talimat vererek yerine getiren Başkan Baran’a vatandaşlar teşekkür etti.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817