banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran Körfezin Geleceği İçin Çalışıyor
 Körfezin her mahallesinde başlattığı ummalı çalışmalarla halkın takdirini kazanan Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe mahallesi ve Belen köyünde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İlçe merkezinin yanı sıra köy ve mahalleleri de şantiye alanına çeviren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan alt yapı çalışmalarını inceleyerek, işçilerle birlikte sohbet ederek bilgi aldı.

Başkan Baran, “Köylerimizi Şehir Merkezleri İle Benze Standartlara Kavuşturacağız”

Belen köyündeki yol yapım çalışması, çevre düzenlemesi ve parke taşlarının döşenmesi çalışmalarını da inceleyen Başkan Baran Körfezin tüm köylerinde yoğun bir çalışma başlattıklarını ifade etti. Çalışmaların ara veremeden devam edeceğini vurgulayan Başkan Baran, “Tüm köylerimizde çalışmalarımıza hız verdik.  Körfezin genelinde olduğu gibi köylerde de sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Takibimizde yürütülen çalışmalar sayesinde köylerimiz şehir merkezi ile benzer standartlara kavuşacak" dedi.

Vatandaşlar Yapılan Çalışmalar Karşısında Başkan’a Teşekkür Ettiler

İncelemelerinin ardından Belen köyü sakinlerini ziyaret eden Başkan Baran, vatandaşlarla sohbet etti. Köylü vatandaşlar Başkan Baran'a Belen Köyü ve Körfezin bütün köylerine göstermiş olduğu ilgi ve yapmış olduğu bütün hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

İlimtepe Körfezin İncisi Olacak

Göreve geldiği günden itibaren gece gündüz çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe’yi yapacakları projelerle Körfezin cazibe yerlerinden biri olacağını belirtti.

Körfeze Yeni Mezarlık

Başkan Baran, Amaçlarının Körfez’i tarihi dokusuyla buluşturup örnek kent haline getirmek olduğunu söyledi. Yapılacak olan projelerle İlimtepe’ye hız ve hareket getirecek olan Başkan Baran, Ayrıca İlimtepe yeni yapılacak olan mezarlıkta da incelemelerde bulundu. Başkan Baran, Körfezin hızla büyüyen ve gelişen bir yapısının bulunduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızdan gelen istek talepler doğrultusunda Körfeze yeni mezarlık yeri yapıyoruz. Gelen istek ve talepler karşısında çalışmalarımızı başlatarak en uygun yeri tespit ettik. Önemli olan insanlarımızın sevinçli günlerinde nasıl yanında isek zor günlerinde de yanında olabilmektir. Bu bizim belediyemizin en büyük görevi. En kısa zamanda İlimtepe’de Körfeze yakışır bir mezarlığımız olacak” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751