Başkan Baran, Körfezin Yeni Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’ı Ziyaret Etti

İçişleri Bakanlığının Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesiyle İlçemiz Kaymakamlığına atanan ve Körfeze gelerek görevine başlayan Kaymakam Hasan Hüseyin Can’ı,  Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri makamında ziyaret etti.

İlçemizi Birlik ve Beraberlik İçerisinde Daha Üst Seviyelere Taşıyacağız

Ziyarette Körfez hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Kaymakamlığına yeni atanan Hasan Hüseyin Can’a başarılar diledi. Başkan Baran konuşmasına şöyle devam etti, “Daha önceki kaymakamımızla Körfez İlçemize başarılı çalışmalar ve projeler gerçekleştirdik.  Kaymakamımızı azimli ve kararlı gördük çok memnun olduk, mutlu olduk.  İnşallah bu azimli ve kararlılıkla ilçemizi ekonomik, sosyal ve kültürel olarak daha ileriye taşıyacağız, ben kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum. Belediye olarak Kaymakamlıkla her türlü işbirliği ile inşallah ilçemizin ekonomik seviyesini, kültürel etkinliklerini daha üst seviyelere taşıyacağız. Sayın Kaymakamımızla da yeni görevine başlamasıyla birlikte çalışmalarımıza ara vermeden birlik ve beraberlik içerisinde başlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Başarılı Çalışmalara İmza Atacağız

Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları ifade etti, “Yaptığınız bu nazik ziyaretten dolayı siz ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Körfez İlçemiz hem konum olarak hemde nüfus bakımından büyük bir ilçemiz. Burada sizlerinde ifade ettiği gibi birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağımıza inancım sonsuzdur” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817