Başkan Baran  Körfez'li Hacı Adaylarını Uğurladı

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu kutsal topraklara giden hacı adaylarını uğurladı. Hacı adaylarının heyecanına ortak olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hacı adaylarıyla ve aileleriyle sohbet etti. Kur’an tilaveti okunmasıyla başlayan programda kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan İsmail Baran, “Hacı adaylarımızın bu büyük heyecanına eşlik ediyoruz. Geride bıraktıklarınız bize emanet.

GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN

Aileleriniz bizim de ailemiz, kardeşimiz, bacımız. Gözünüz arkada kalmasın. Allah niyetinizi kabul eylesin" ifadelerini kullandı. “Bizler içinde dua edin inşallah” diyen Başkan İsmail Baran, ayrıca hacı adaylarına karanfil takdim etti. Konuşmaların ardından yapılan duayla Körfezli hacı adayları kutsal topraklara gitmek üzere yola çıktı.

Başkan İsmail Baran, “Hacı adaylarımızın bu büyük heyecanına eşlik ediyoruz. Geride bıraktıklarınız bize emanet” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817