BAŞKAN BARAN KÖRFEZLİ TAKSİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
 Başkan Baran’dan Saha Çıkarması

Göreve geldiği günden bu yana halkın değişik kesimleri ile sık sık bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  Körfez’de bulunan taksici esnafı ile bir araya gelerek sahada incelemeler gerçekleştirdi. Körfez’i marka kent olma yolunda hızla yükselten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, iki yılda yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler hakkında taksici esnafına bilgiler verdi.

“Baran; Herkesin Başkanıyız “

Körfez taksici esnafı ile bir araya gelen Başkan Baran; “Herkesin Belediye Başkanı olacağız dedik ve öyle de yapıyoruz.Hepimizin bir hedefi var, o da daha yaşanabilir bir Körfez inşa etmek. Bu anlamda şimdiye kadar bizlere göstermiş olduğunuz destekler için teşekkür ederim. Görevde olduğumuz süre içerisinde yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi vermek ve sizlerin istek ve görüşlerini dinlemek amacıyla bir araya geldik. Görüşleriniz bizim için önemli.“ ifadelerini kullandı.

Yerinde Tespit

Saha çalışmalarına her zaman önem gösteren Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan ve yapılacak olan projeleri yerinde tespit ederek incelemelerde bulundu.  Körfez taksici esnafı dilek ve isteklerini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a aktardı. Başkan Baran’ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı Körfez taksici esnafı memnuniyetlerini şu şekilde ifade etti, “Körfez, mahalleleriyle birlikte her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen bir ilçemiz. Çünkü burada hizmet durmuyor. Bize her konuda destek olan, Belediye Başkanımızİsmail Baran’a çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı çalışmalardan ve taksici esnafına verdiği desteklerden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817