banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN BARAN, KÖRFEZLİLERİ MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI

Nikâhlarını kıydığı genç çiftlere ömür boyu huzur içinde, mutlu bir şekilde evliliklerini devam ettirmeleri temennisinde bulunan Başkan Baran evlilik cüzdanlarını gelin hanımlara teslim etti.

Ömür Boyu Birliktelik İçin “Evet” Dediler

Çeşitli etkinlikler ile halkın iyi ve kötü gününde yanında olan Başkan Baran hafta sonunu yoğun bir şekilde geçirdi. Başkan Baran, Meltem ve Vahap çiftimizin evliliğe ilk adımları olan nişan merasimine katılarak genç çiftlerin nişan kurdelelerini kesti, hayırlı olsun dileklerini iletti. Nişan merasiminin ardından Başkan Baran, Tüysüz ve Arslan ailelerinin mutluluklarına ortak oldu. Yasemin ve Aydın çifti Yasemin ve Aydın ömür boyu birliktelik için “evet” dediler. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise yakın arkadaşları üstlendiler.

Yunus Emre Erkekliğe Adım Attı

Körfez Belediyesi Güreş Antrenörü Veysel Şirin’in oğlu Yunus Emre erkekliğe adım attı. Belediye Başkanı İsmail Baran, Şirin ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak Yunus Emre’yi tebrik etti. Rabbim damatlığınıda göstersin diyen Başkan Baran, Yunus Emre’ye hediyesini takdim etti. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826