Başkan Baran Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Çınar park otel’de gerçekleştirilen toplantıya 16 köy muhtarı katıldı. Gerçekleştirilen yemekli toplantıya Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve köy muhtarları katıldı.

Köyler Merkez Mahalleler Gibi Hizmet Görmeye Başladı

Mutat olarak gerçekleşen toplantıda Köylerde yapılan hizmetlerden bahsedildi. Genel olarak köy muhtarlarının sıra sıra yaptığı konuşmalarda Başkan Baran’ın kısa süre içerisinde yapmış olduğu hizmetlerden bahsedildi. Köy muhtarları mahalle statüsü kazandıktan sonra Körfez Belediyesinin birçok eksikliği giderildiğini belirterek, “Merkez mahalleleri gibi hizmet görmeye başladık” ifadelerini kullandılar.

Başkan Baran birçok köyde çalışmalarının sürdüğünü muhtarlara anlattı. Geçtiğimiz günlerde köylerde çöp konteynerlerini değiştirerek yenilerini halkın hizmetine koyan Körfez Belediyesi çevre düzenlemeleri çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Gerçekleşen Toplantılarda Birçok Konu Çözüme Kavuşuyor

16 köy muhtarının da katıldığı toplantıda, köy muhtarları Başkan Baran’ın köylere duyduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Her ay gerçekleşen bu toplantılarda köy halkının birçok istek ve taleplerini dile getirdiğini vurgulayan köy muhtarları, “Gerçekleşen toplantılarda istek ve taleplerimizi Başkanımıza aktarabiliyoruz. Köy halkının birçok talepleri de göz ardı edilmeksizin gideriliyor” ifadelerini kullandılar.

Başkan Baran köy muhtarları toplantısında yaptığı konuşmasında, “Sizler gibi değerli muhtar arkadaşlarımızla Körfez’e hizmet etmekten onur duyuyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Baran,

Bütün Köyler Körfez’in Mahallesi

16 köy ve 20 mahalle muhtarlığımız mevcuttu. Yeni çıkarılan yasa ile birlikte artık bütün köylerimiz mahalle statüsü kazandı ve Körfez’in 36 mahallesi oldu. Bütün köylerimiz merkez mahalleler gibi hizmet görmeye başladı, ifadelerini kullandı.

Başkan Baran, “Muhtarlar ile ilgili sürecin en başında demiştim ki, muhtarlarımız da bizim aynı zaman da fahri meclis üyemizdir. Sizler belediyemizin birer fahri meclis üyesisiniz. Sonuç olarak Körfez’e her birlikte hizmet ediyoruz. Bölge halkımızın istek ve taleplerini sizler aracılığı ile öğrenip bu doğrultuda hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

2015 Yılı Çok Yoğun Geçecek

2015 yılının yoğun geçeceğini söyleyen Başkan Baran, “Önümüzdeki yıl çok yoğun geçecek. Yeni bir yıl ve yeni bir bütçe ile Körfez’e yakışır hizmetler yapacağız. Sizlerde köylerimize neler yapabiliriz, eksiklikler nelerdir gibi konularda bizlere istek ve taleplerinizi anlatabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Aciliyet Gerektiren Konuları Çözüme Kavuşturacağız

Başkan Baran köylerde devam eden çalışmalardan bahsederek, “Körfez’in her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz bundan kimsenin endişesi olmasın. Körfez için yapılması gereken ne varsa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya, sorunları çözmeye, sıkıntıları gidermeye, istek ve taleplere cevap vermeye gayret ediyoruz. Bu yönde sizlerin bölgelerinizle ilgili aciliyet gerektiren konuları mutlaka bizlere ulaştırırsanız sağlıklı bir çalışma yaparak bu konuların çözüme kavuşmasını sağlamış oluruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817