banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran Köylerdeki Çalışmaları İnceledi

Yeni yerel yönetimler yasası ile köylere hizmet götürme hakkına sahip olan Körfez Belediyesi’nin ilçenin kalkınması yönelik başlattığı çalışmalar son sürat devam ediyor.

Çalışmaları incelemek üzere köylere çıkartma yapan Başkan Baran’a, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Belediye meclis üyeleri ve köy muhtarları eşlik etti.

Başkan Baran Çalışmalar Hakkında Vatandaşlarla Sohbet Etti

Körfez’deki cadde, sokak, mahalle ve köylerdeki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların son durumunu ve aşamasını bizzat kontrol eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran köylerdeki vatandaşlarla’ da bir araya geldi. Başkan Baran, Yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşlarla köy kahvesinde sohbet etti.

İlimtepe Mahallesinde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ziyaretlerine ilimtepe mahallesiyle başlayan Başkan Baran, ilimtepe’de yapılan çalışmaları inceledi. Vizyon projelerinin arasında ilimtepe’ye birçok proje yapacak olan Başkan Baran, çalışmalara çevre düzenlemesi, peyzaj, yol çalışmaları ve kaldırım düzenleme çalışmaları ile başladı. Kısa bir süre içerisinde de halkın heyecanla beklediği projelerin çalışmalarına da başlayacak Başkan Baran, halka buluşarak istek ve taleplerini de dinledi.

Köylerdeki Çöp Konteynerleri Baştan Aşağı Yenilendi

Köylerin ilçe belediyelerine bağlanmasının ardından hiç zaman kaybetmeden merkeze yapılan hizmetleri köylere götüren Körfez Belediyesi, köylerdeki çöp konteynerlerini baştan aşağı yeniledi. Belen köyünde köy kahvesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Baran vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbet etti. Körfez Belediyesi kısa bir süre içerisinde Belen Köyünde yol ve parke çalışması başlatmıştı. Çalışmaları kısa bir süre içerisinde neticelendiren Körfez Belediyesi hizmetlerine ara vermeden yeni bir çalışma daha başlattı.

Başkan Baran, “Köylerimizde Artık Merkez Mahalleler

Gibi Modern Hizmetler Alacak”

Ali hocalar köyünün ismini aldığı Ali Hoca türbesinde restorasyon çalışması başlatan Körfez Belediyesi burada da yaptığı çalışmayı sonlandırdı. Çalışmayı takdirle karşılayan vatandaş Başkan Baran’a teşekkür etti.

Her gün her an gece gündüz demeden projelerin başında olan, çalışmaları yakından takip eden Başkan Baran, çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgiler verdi. Yapılan çalışmaların yerinde görülmesinin önemini vurgulayan Başkan Baran, “Köylerimiz de artık merkez mahalleler gibi modern hizmetler alacak” dedi. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751