BAŞKAN BARAN ; KÖYLERE YATIRIMDA HIZ KESMEDİK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyaret turu kapsamında ilk olarak Belen Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baran, fırsat buldukça köyleri ziyaret ettiklerini ve ihtiyaçları yerinde incelediklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Çalışmaları yerinde görmek ve talepleri dinlemek çok daha verimli hizmet etmemizi sağlıyor” dedi.

MODERN BİR HAL ALDI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Köylerimiz bizlerin her zaman yanında oldu ve bunu da bizlere hissettirdi. Bizler de herhangi bir mahalle ve köy ayrımı gözetmeden adaletli bir şekilde hizmetlerimizi ilçe geneline yaydık. Bugün asfaltsız tek bir köy yolumuz kalmadı. Köyler arasındaki bağlantı yolları ve grup yollarını Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte modern bir hale getirdik.

GÜZEL DÖNÜŞLER OLUYOR

AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt de köyleri sık sık ziyaret ettiklerini ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, “Başkanımız, köylerin ihtiyaçları için parti ayrımı yapmadan koşturmaya devam ediyor. Bizler de sık sık ilçeleri ziyaret ederek ihtiyaçları köylülerimizden dinleyerek karşılanması için çaba gösteriyoruz. Bunun neticesinde halkımızdan olumlu geri dönüşler alıyoruz” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817