banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN, MALTA BAŞ KONSOLOSU FRONKLİN AGUİLİNA’YI AĞIRLADI
 Malta Baş Konsolosu Fronklin Aguilina, Körfez Belediyesini ziyaret ederek, Başkan İsmail Baran ile bilgi alışverişinde bulunarak, sohbet etti. Ziyaret esnasında Konsolos Aguilinaya Deniz Ticaret Odası Temsilcisi Vedat Doğusel eşlik etti.

Türkiye-Malta ilişkilerinin ele alındığı ziyarette Başkan Baran, “İlişkiler ne kadar samimi olursa dostluklar o kadar kalıcı olur” diyerek, gelecek nesiller için bu ortamın gelişmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Baran, JETCO Kurucu Deklarasyonu’nun imzalanması ile iki ülkenin ilişkilerinin ivme kazandığı bu dönemde toplumların da aynı sıcak ilişkileri yakalayacağına inandığını sözlerine ekledi.

İki Ülke Adına Önemli Bir Zemin Oluştu

Belediye Başkanı İsmail Baran, kendisini ziyarete gelen Malta Baş Konsolosu Fronklin Aguilina’na teşekkür ederek, “Ziyaretleriniz bizleri ve belediyemizi onurlandırmıştır. İki ülke arasında sıkı ve samimi bir dostluk var. Bu çerçevede bu ziyaret iki ülkeden büyük iş çevrelerinin bir araya gelerek karşılıklı potansiyel yatırım olanaklarını değerlendirebilecekleri önemli bir zemin oluşturmaktadır. Ayrıca, iki ülke arasında Ekonomik ve Ticari Ortak Komite (JETCO) kurulmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.” İfadelerini kullandı.

Sizlerle Tanışmak Onur Verici

Malta Baş Konsolosu Fronklin Aguilina Başkan Baran ve belediye personelinin göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ederek, Körfez’i çok beğendiğini ifade etti. Konsolos Fronklin Aguilina, “İlçenizin tarihi ve kültürü gerçekten çok ilgi çekici. Körfez sadece tarihi ve kültürü ile değil sanayisi ile de ülkenizin önemli noktalarından bir tanesi. Böylesine sıcak ve samimi bir ilçeyi ziyaret edip, sizlerle tanışmak onur verici bir durum. Sizlere ülkem ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751