banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN; "MİLLET KURU LAFLARA DEĞİL İCRAATA BAKIYOR"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke’de hem esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi hem de yapımı devam eden projeleri inceledi. Agah Ateş ve Hacı Akif Mahallesi Muhtarı Halil Vardar ve Şadan Biçer ile de bir araya gelen Başkan Baran, onların talep ve önerilerini de dinledi. Başkan Baran, aynı zamanda Gün Işığı Derneği’nin Hereke’deki şubesinde yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İCRAAT YAPIYORUZ

Başkan Baran, vatandaşlarla sohbetinde ise ‘birlik ve beraberlik’ vurgusu yaptı, Afrin’de vatanı için mücadele eden Mehmetçikler için dua istedi. “Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır” diyen Başkan Baran, “Hangi branşta ya da mevkide olursak olalım işimizi iyi yapalım. Vatandaşlarımız zaten artık kuru laflara değil, icraata bakıyor. Çok şükür şimdi icraatlar yapılıyor. Ne söz verildiyse, hepsi yerine getiriliyor.

BİZLERE GURUR VERİYOR

O yüzden bizlerden desteğini esirgemeyen hükümetimize teşekkür etmemiz lazım. Bu kentin dünü ile bugününü iyi bilen biriyim. Sadece bu kent için de değil, Türkiye hızla hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Bugün Afrin’de kullandığımız silahların yüzde 70’i kendi üretimimiz. Tankımızı, topumuzu yerli füzelerimizi yapar hale geldik. Bu gerçekten gurur verici bir durumdur” ifadelerini kullandı.

EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

Körfez’e vefa borcu olduğunu belirten ve bu yüzden her zaman daha fazla aşk ve azimle çalıştığını belirten Başkan İsmail Baran, “Enleri olan bir Körfez, ‘en’ güzel projeleri hak ediyordu. Bizler de buna göre kentimizi planladık. Hereke’de yapılanlar ortada. Tabi daha yeni kampüs inşaatımıza başlayacağız. Kısa süre içerisinde oranın temelini atacağız ve 1,5 yıl içerisinde çalışmayı tamamlayarak üniversitemize teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751