BAŞKAN BARAN ÖĞRENCİLERLE RÖPORTAJ YAPTI
 Körfez Kent Konut Ortaokulu öğrencileri Sude Sarı, Zeliha Göşsün, Ahmet Efe, Mustafa Güç Türkçe Öğretmeni Emine Seçgün, İngilizce Öğretmeni Aslı Efe Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret etti. Okul öğretmenleri 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nda Okul Dergisini çıkarmaya devam ettiklerini belirterek, derginin sayısı için öğrencilerin fotoğraf ve röportaj istediklerini söyledi.

Öğrenciler de dergide yayınlanmak üzere sorularını Başkan Baran’a yöneltti. Öğrencilerin merak ettiği konular ise belediyenin; kültür, sanat, eğitim ve belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar olarak ortaya çıktı. Başkan Baran ise, en ince ayrıntısına kadar gençlerin sorularını cevaplandırdı.

Başkan Baran, “Geleceğin Türkiye’si Sizlerin Elinde Şekillenecek”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı. Gençlerin, geleceğin Türkiye’sini inşa etmek gibi kutsal bir sorumluluğu bulunduğunu ifade eden Başkan Baran, "Körfez Belediyesi olarak hangi aşama olursa olsun, eğitim söz konusu olduğunda yapamayacağımız fedakarlık yoktur. Geleceğin Türkiye’si sizlerin elinde şekillenecek. Bu nedenle eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Bizler; sizlerin bilim ve teknolojiyle donatılarak, evrensel değerleri taşıyan bireyler olabilmeniz ve gelecekte dünyadaki muhtemel rakiplerinizden her zaman önde yer almanız için elimizden geleni yapmak zorundayız. Körfez Belediyesi olarak okul yaptırmak, kitap, eşofman dağıtmak, okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesi, çevre düzenlemesi ve öğrenim yardımı gibi birçok alanda eğitime destek veriyoruz. Sizlerin spor yaparak sağlıklı şekilde yaşamanız için Spor Akademisini kurduk ve burada sizlerde dahil olmak üzere 3 bin 500 öğrencimiz eğitim almakta. Hiçbir zaman eğitim bizim işimiz değil demedik, daima elimizi taşın altına koyduk.” İfadelerini kullandı.

Okul Dergisi çıkaracak öğrencileri, medeni cesaretlerinden dolayı tebrik eden Başkan Baran, başarı dileklerini iletti. Yaklaşık bir saat süren röportaj sonunda Başkan Baran, öğrencilere ve beraberinde gelen okul öğretmenlerine çeşitli hediyeler takdim etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817