BAŞKAN BARAN, "ÖĞRETMENLERİMİZ BİZİM BAŞ TACIMIZ"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. “Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde eğitimin büyük bir rol oynadığına hiç şüphe yoktur” diyen Başkan İsmail Baran, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözünde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği görev, toplumsal ve bireysel anlamda bütün özeni hak etmektedir” dedi.

SAYGIYLA EĞİLİYORUM

Körfez’de öğretmenlerimizle on binlerce çocuk ve genç Körfezli’ye hizmet verildiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Bizlerin de hedefi, eğitime destek vermek. Bilinçli ve eğitimli bir nesil ülkenin en büyük hazinesidir. Ve bu nesli yetiştiren öğretmenlerimiz baş tacıdır. Anadolu'nun en ücra köşelerinde, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren öğretmenlerimize bu vesileyle hürmet ve şükranlarımı iletiyorum. Başta beni yetiştiren, her zaman minnetle andığım öğretmenlerimin ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, saygıyla önlerinde eğiliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817