banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN: ÖNCE İNSAN, ÖNCE AİLE
 En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi “E-Dershane”

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ’Golden City Awards 2016’ Ödülleri sahiplerini buldu. Körfez Belediyesi, günümüz teknolojik gelişmelerine orantılı olarak uygulamaya koyduğu yenilikçi projelerden biri olan E-Dershane ülke genelinde En İyi Sosyal Sorumluluk Projeleri alanında ödüle layık görüldü. Golden City Awards’ın, geleceğin şehirlerine önemli bir bakış açısı sağlamak amacıyla Türkiye’de bugüne kadar düzenlenen tüm yarışmalardan tamamen farklı içerik ve etkinliklerle dolu olan yarışmanın ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Stant Büyük İlgi Gördü

Kentlerin gelişmesine, markalaşmasına öncülük etmek amacıyla düzenlenen ’Golden City Awards 2016 ödül töreninde Körfez Belediyesi stant açarak projelerini, çalışmalarını Körfez’in sembolü olan Kiraz ve kentin tarihini anlatan eserlerini ödül gecesine gelen misafirlere sergileyerek tanıttı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran stanttı gezen misafirlere Körfez’in tarihini anlattı. Ödül gecesinde, Körfez Belediyesinin standı ziyaret eden misafirler, hem belediyenin yayınlarından aldı, hem de Körfez Belediyesinin çalışmalarını inceleme fırsatı buldu.

Başkan Baran, “Önce İnsan, Önce Aile”

En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi kategorisinde birincilik ödülüne layık görülen Körfez Belediye’sinin ödülünü Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran aldı. Körfez’de gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri projeleri geceye katılan iş adamları, ünlüler ve siyasilere anlatan Başkan Baran, “Biz belediyeciliği sadece park yapan, yol yapan, alt yapı inşa eden, çöp toplayan kurumlar olarak görmedik, görmüyoruz. Körfez Belediyesi olarak önce ‘insan’ dedik, önce ‘aile’ diyecek ve onların imdadına yetişecek. Sanatı, sporu destekleyecek, ülkeyi sağlıklı, ahlaklı genç nesillere bırakacaklarını.” İfade etti. Başkan Baran, “Ödüle layık görülen bu projemizde biz önce insan dedik ve e-dershane projesini ilimizde geliştirerek uygulamaya koyduk. Ailelerimizin günümüz dershanelerine imkanları yetmiyor. Bizde bunları göz önüne alarak evde dershane hizmetini vatandaşımızın önüne koyduk. Şükürler olsun ki binlerce çocuğumuz bu projeyle birçok okulu ve girdikleri sınavları kazandı. Bu gurur hepimizin.” Şeklinde konuştu.

Bugüne kadar yaptıkları tüm çalışmaları aileler ve geleceğin teminatı olan çocuklar için yaptıklarını ifade eden Başkan Baran, “Kentimizi ailelere değil, ailelerin kentimize hükmettiği şekilde oluşturuyoruz. Bu şekilde çalışarak ve üreterek birçok belediyeye örnek olacağımızı düşünüyorum.” Diye konuştu.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751