banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Baran; "Onlar Ne Yaparsa Yapsın  Galip Gelen Millet Olacak"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Esentepe Mahalle Teşkilatı’nın düzenlediği programa katıldı. Esentepe Kıl Çadır’da gerçekleştirilen programda ilk olarak Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran söz aldı. Baran, “El ele gönül gönüle verdik, seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a buradan güçlü bir destek gönderdik” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE KAZANACAK

Başkan Baran, “Hükümetimiz kuruldu, kabine oluşturuldu. Türkiye 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken, şer güçler rahat durmuyor. Türkiye’nin gelişmesini hazmedemiyorlar. Şimdi ülke üzerinden ekonomik operasyon içindeler. Daha önce yaptıkları fiili operasyon vardı. Onların oyunlarına, şantajlarına rağmen her zaman galip gelen millet olacak, Türkiye olacak” dedi.

DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEDİNİZ

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında Esentepe Mahalle teşkilatına teşekkür ederek, “Esentepe bizlere her seçimde olduğu gibi 24 Haziran’da da güçlü desteğini esirgemedi. Hem teşkilatıma hem de Esentepelilere bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından mahalle teşkilatı üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680