BAŞKAN BARAN; PROJELERİNİ MECLİS ÜYELERİNE ANLATTI

İsmail Baran hafta sonuna Körfez Belediye Meclis Üyeleri ile sahil de Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapılan Meclis Üyeleri İstişare Toplantısı’nda siyasilerle bir araya geldi. Toplantıya muhalefet meclis üyeleri de katıldı ve MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu’da istişarelere eşlik etti.

Daha sonra gurup bozulmadan ilçede devam etmekte olan belediye projelerinin son durumlarını görmek ve bilgi almak için tura çıktı. İsmail Baran, meclis yelerine ve aralarında CHP’nin yöneticilerinin de yer aldığı guruba, projeler hakkında bilgi verdi.

Meclis üyeleri, projeler hakkında bilmek istediklerini de sorarak, çalışmaları yerinde gördüler. Son durumları incelenen çalışmalar arasında Sarnıçhan, Hereke Kalesi, Esentepe Aşık Mevlüt İhsani Kıl Çadırı, İlimtepe Kültür Merkezi, Üniversite binası ve diğer çalışmalar yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817