banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN BARAN, "ŞANLI BİR MİLLETİN; İRADE,  ERDEM VE CESARET DESTANI"

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımlayan Başkan İsmail Baran, mesajında; “TSK içerisinden yapılanmış olan FETÖ mensupları halkın seçilerek başa geldiği hükümeti indirmeye teşebbüs etti, devleti ele geçirmeye çalıştığı gecede Türk milleti tarihi bir direniş destanı yazdı. Milletimiz, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için  hain, kanlı darbe gecesi topyekun, dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımı olmadan tek bayrak altında toplanarak işgale karşı sonuna kadar direndi.

BİNLERCE YILDIR OLDUĞU GİBİ

Tıpkı; 18 Mart 1915’te Çanakkale’de olduğu gibi, aziz milletimiz 15 Temmuz 2016 yılında ülkemizde yapılan hain darbe girişimini de kalplerindeki iman, yüreklerindeki cesaretle durdurdu. Kültürel, siyasal ve etnik farklılıklarımız olabilir. Ama vatan sevgisi, millet sevgisi, bayrak sevgisi, ezan sevgisi, demokrasi, özgürlük, eşitlik ortak paydamız. Binlerce yıldır beraber yaşıyoruz, bundan sonra da beraber yaşamaya devam edeceğiz.

TARİHE GEÇMİŞTİR
15 Temmuz, çıplak elle silahlara karşı verilen mücadelenin,Türkiye Tarihi’nin en büyük dönemeçlerinden biri olarak muhteşem bir direnişle, muazzam bir güçle vatanını ve devletini koruduğu gün olarak tarihe geçti. Eli kanlı terör örgütünün içimize kadar sızdığı 15 Temmuz günü milletimiz, Türkiye'nin en uzun 48 saatinde 248 şehit verdi, 2196 vatandaşımız ise yaralanarak, gazi oldu.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, yarın da sevindirmeyeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim bu milleti, bu ülkeyi ilelebet korusun, muhafaza etsin. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar temenni ediyorum. İnşallah birliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826