banner2779
banner2752
banner2750

  BAŞKAN BARAN SARNIÇ HAN İŞ MERKEZİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
  BAŞKAN BARAN SARNIÇ HAN İŞ MERKEZİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sabahın erken saatlerinde teknik hizmetlerde çalışmalar üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Burada kent genelinde yapılacak çalışmaların istişaresini gerçekleştiren Başkan Baran, daha sonra Körfez’in marka değerini yükseltecek olan Sarnıç Han İş Merkezinde devam eden çalışmaları inceledi.

 SARNIÇ HAN İŞ MERKEZİ KENTİN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTECEK

 Körfez’e nitelik verebilecek, Körfez’in kalkınmasına ve marka değerinin yükselmesine öncüllük edebilecek bir yapıyı kente kazandıracak olan Belediye Başkanı İsmail Baran, iş merkezinin kısa bir sürede tamamlanması adına devam eden çalışmaları büyük bir titizlikle inceliyor. Bu çerçevede hızla ilerleyen Sarnıç Han İş Merkezi, temel atma töreninin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Tütünçiftlik merkezde hızla yükseliyor.  

 ÇALIŞANLARLA SOHBET EDEREK KOLAYLIKLAR DİLEDİ  


Belediye Başkanı İsmail Baran çalışmalarını yerinde inceledikten sonra çalışanlar ile bir araya gelerek sohbet etti. Körfez’in gelişimini olumlu yönde etkileyecek Sarnıç Han’a büyük önem veren İsmail Baran, gece gündüz Körfez için Körfezlilere daha iyi hizmet sunmak için büyük bir titizlikle çalışan işçilere kolaylıklar diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751